Haal in Zwolle je rijbewijs bij Autorijschool Ron

Voor de beste rijles in omgeving Zwolle moet je bij Rijschool Ron zijn. Wij geven autorijles voor iedereen vanaf 16,5 jaar die een rijbewijs wil halen. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in rijles voor het rijbewijs B en kennen de omgeving van Zwolle als hun broekzak. Daardoor heeft onze rijschool een hoog slagingspercentage. Bovendien hanteren wij ontzettend scherpe tarieven voor onze rijles. Zo krijg je bijvoorbeeld bij onze pakketten je eerste les helemaal gratis! Bovendien krijg je bij ons rijles op maat en staan wij altijd klaar om mee te denken over wat bij jou past. Dus, wil jij snel je rijbewijs halen bij de leukste rijschool in de buurt van Zwolle? Neem dan contact op met Autorijschool Ron!

Autorijschool Ron regio Zwolle

Snel je rijbewijs op zak!

Bij ons kun je al beginnen als je 16,5 jaar bent.

Rijles Zwolle

Rijles in Zwolle en omgeving

Bij Autorijschool Ron krijg je les dicht bij huis. Tijdens onze rijles rijd jij rond in je eigen omgeving. Zo raak je snel vertrouwd met het verkeer op de plekken waar dat voor jou belangrijk is. En hierdoor voel jij je snel op je gemak achter het stuur. Tijdens onze rijles zorgen we dat je zo veel mogelijk oefent. Je komt in aanraking met makkelijke, maar ook met complexe verkeerssituaties. Denk bijvoorbeeld aan het grote verkeersplein in Zwolle of de drukke kruispunten bij het centrum. Als jij eenmaal je rijbewijs hebt gehaald, rijd je ontspannen en veilig door Zwolle. Om jou zo snel mogelijk te laten wennen aan het autorijden, krijg je bij Rijschool Ron altijd dezelfde auto en dezelfde instructeur. Onze rijlessen duren standaard 60 minuten, dus je hebt genoeg tijd om Zwolle en omgeving te leren kennen met de auto.

Rijbewijs halen al vanaf 16,5 jaar

Een rijbewijs, daar heb je een leven lang plezier van! Dus hoe eerder je begint, hoe eerder je de weg op kan en kan genieten van de vrijheid van een auto. Bij onze rijschool mag je al met een leeftijd van 16,5 jaar beginnen met je rijles. Met je theorie-examen kun je zelfs al beginnen zodra je 16 bent. Met een leeftijd vanaf 17 jaar kun je het praktijk examen doen. Wanneer je het rijbewijs gehaald hebt, krijg je een begeleiderspas. Jij mag dan achter het stuur zitten en in de auto rijden met een begeleider op de stoel naast je. Zo kun je al voor je 18 bent bij Rijschool Ron je rijbewijs halen en Zwolle verkennen met de auto.

Rijles

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor je rijbewijs B!

Meer Informatie.

Theorie

Vanaf je 16e mag je beginnen met je theorie. Ben jij er klaar voor?

Meer Informatie.

Rijles in jouw tempo met een pakket op maat

Autorijschool Ron biedt rijles aan voor iedereen in Zwolle die een rijbewijs wil halen. Je kunt kiezen voor losse rijlessen, een spoedcursus autorijden of een rijles pakket. In alle gevallen hanteren we een scherp tarief. Haal jij je rijbewijs het liefst met een pakket? Dan bepalen we samen welke het best bij jou past en hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Zo betaal jij nooit onnodige kosten voor rijles die je niet gebruikt.

Wil je zeker weten dat je het rijbewijs haalt? Kies dan voor ons pakket ‘Gegarandeerd Je Rijbewijs’. Hierbij betaal je een vaste prijs voor onbeperkt rijles en examens. Bij al onze pakketten geldt dat je de eerste rijles gratis krijgt. Zo haal jij in Zwolle bij Autorijschool Ron je rijbewijs tegen een aantrekkelijk tarief.

Leukste rijschool van Zwolle en omgeving

Een rijbewijs hebben is natuurlijk ontzettend handig. Met een auto kun jij gaan en staan waar je maar wilt. En je hoeft nooit meer te wachten op een overstap, zoals bij het openbaar vervoer. Maar daarvoor heb je wel eerst rijles nodig. En wij begrijpen dat rijles best spannend kan zijn in het begin. Dat is helemaal niet gek en hoort er gewoon een beetje bij. Daarom doen wij bij Rijschool Ron ons best om het autorijden voor jou zo leuk mogelijk te maken. Bij ons krijg je elke rijles dezelfde instructeur. Zo leer je elkaar goed kennen. Dat is wel zo gezellig natuurlijk als je veel samen in de auto zit! Daarnaast kun je ons volgen op Instagram voor leuke foto’s van onze rijschool en instructeurs. En wist je dat onze rijschool zelfs een eigen kanaal op YouTube heeft? Met onze filmpjes krijg je online tips voor rijles in Zwolle en omgeving. Deze filmpjes zijn ontzettend handig voor jou om thuis nog eens te oefenen. Bijvoorbeeld met moeilijke situaties tijdens het autorijden of routes in de omgeving.

Pakketten

 • Actiepakket 1

  • Eerste 10 lessen

   

 • Pakket 28 lessen

  • Gratis proefles
  • 28 rijlessen
  • Tussentijdse toets
  • Theorie online pakket
  • Praktijkexamen
 • Algemene prijzen

  • Losse les €60,- (60 min)
  • Tussentijdse toets €210,-
  • Praktijkexamen €280,-
  • Theorie reserveren €60,-
  • Online internet training €59,-
  • Theorieboek €35,-
  • Bnor examen €330,-
  • Faalangst examen €330,-

Vraag nu een gratis proefles aan bij Autorijschool Ron

Ben jij klaar om je rijbewijs te halen? Bij Autorijschool Ron krijg je de eerste rijles gratis bij afname van een lespakket. Samen met jou kijken we welk pakket het best bij jou past. Of misschien kies jij wel voor onze snelcursus om je rijbewijs te halen? Voor vragen zijn wij te bereiken via info@autorijschoolron.nl of telefonisch via 06-18045816. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. Voor het halen van je rijbewijs en relaxte rijles in Zwolle ga je naar Autorijschool Ron!

Pakket aanvragen

  (©) 2024 Autorijschool Ron Alle rechten voorbehouden.

  Algemene voorwaarden Privacybeleid Sitemap Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 | 17 beoordelingen