Rijles nemen is een hele opgave

Je maakt er tijd voor vrij in je drukke schema, je bent wellicht nerveus aangezien je nog weinig ervaring hebt en je zit ook nog eens met een vreemde in de auto. Dan is het wel zo fijn als deze vreemde al snel een bekende wordt, die jou dagelijks / wekelijks begeleid over de weg. Bij dezelfde instructeur, in dezelfde auto, met dezelfde manier van uitleggen.

Zo doen wij dat bij Autorijschool Ron. Wij bieden voor elke soort cursist een autorijbewijs pakket op maat aan.

Rijschool Ron Lijst

Snel je rijbewijs op zak!

Bij ons kun je al beginnen als je 16,5 jaar bent.

Rijschool Ron Les auto

Dezelfde auto

Alle auto’s zijn verschillend wat het soms lastig maakt om te leren autorijden. Toch is leren rijden en afrijden in dezelfde wagen wel zo fijn voor je zelfvertrouwen. Leren rijden in elke andere auto, zal altijd wennen zijn.

Om echter te kunnen laten zien dat jij een auto onder controle hebt, de verkeersregels juist toepast en je speciale verrichtingen kunt uitvoeren, rijd je bij ons maar in één auto. Namelijk de: Audi A3 hatchback.

Rij met Ron

Iedere instructeur heeft een andere manier van uitleggen. Dat is prima, maar kan lastig zijn voor een cursist. Het is dan ook wel zo prettig om tijdens jouw rijlessen een vaste instructeur te hebben. Iemand waar je aan kan wennen en een vertrouwensband mee opbouwt. Zo heb jij je rijbewijs binnen no time op zak!

Rijles

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor je rijbewijs B!

Meer Informatie.

Theorie

Vanaf je 16e mag je beginnen met je theorie. Ben jij er klaar voor?

Meer Informatie.

Verschillende autorijbewijs pakketten

Auto’s, noch instructeurs of cursisten zijn hetzelfde. Of je nu nog nooit achter het stuur hebt gezeten, al vaker hebt gelest of een talent blijkt te zijn; iedereen kan zijn autorijbewijs halen. Daarom bieden wij verschillende autorijbewijs pakketten aan. Deze verschillen tussen de 23 en 29 lessen van 60 minuten. Wij helpen je middels een gratis intake bij het vinden van een pakket wat bij jou past!
Ben je klaar om je rijbewijs te halen? Neem contact op zodat wij samen kunnen bekijken met welk autorijbewijs pakket jij wegscheurt. Je kunt ons bellen op 0618045816 of bericht achterlaten via ons contactformulier.

Pakket aanvragen

    (©) 2024 Autorijschool Ron Alle rechten voorbehouden.

    Algemene voorwaarden Privacybeleid Sitemap Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 | 17 beoordelingen