Je rijbewijs halen bij Autorijschool Ron

De leukste rijles in Harderwijk volg je bij Autorijschool Ron. Wij zijn gespecialiseerd in rijles voor het rijbewijs B. Veel jongeren uit Harderwijk halen een rijbewijs bij onze rijschool. Autorijschool Ron heeft dan ook een ontzettend hoog slagingspercentage. Wij geven op een relaxte manier rijles. En we hebben filmpjes op Facebook en YouTube om jou te helpen bij het rijbewijs halen.

Je kunt bij ons terecht voor een losse rijles, een spoedcursus rijbewijs halen of een rijles pakket. En voor al onze lessen hanteren we een voordelig tarief. Dus wil jij in omgeving Harderwijk je rijbewijs halen? Bel dan snel naar Autorijschool Ron en plan je gratis proefles!

Autorijschool Ron regio Harderwijk

Snel je rijbewijs op zak!

Bij ons kun je al beginnen als je 16,5 jaar bent.

Rijles in Harderwijk

Rijles Harderwijk

Je rijbewijs halen doe je bij Autorijschool Ron. Onze rijschool is gevestigd in Wezep, dus dat is vlakbij Harderwijk. Als je bij ons rijles volgt, rijd je altijd in een voor jou bekende omgeving. Dat is wel zo logisch, want daar zal je het meest gaan rijden wanneer jij je rijbewijs haalt. Tijdens onze rijles zorgen wij ervoor dat jij met zo veel mogelijk situaties oefent. Soms zal je daarbij in aanraking komen met makkelijke verkeerssituaties. Maar we willen jou ook ervaring geven met meer complexe situaties.

Onze professionele instructeur helpt je hier natuurlijk bij, zodat jij op een ontspannen manier rijles in Harderwijk kan volgen. Een standaard rijles bij onze rijschool duurt 60 minuten. Dit geeft jou genoeg tijd om rustig te oefenen met autorijden.

Al vanaf 16,5 je rijbewijs halen

Bij onze rijschool mag je met een eerste rijles beginnen zodra je 16,5 jaar oud bent. De instructeurs weten hoe ze op een relaxte manier kunnen zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage. Dus al veel jongeren uit Harderwijk hebben hun rijbewijs gehaald met rijles van Autorijschool Ron. Vanaf je 17e mag je het praktijk examen doen. Wanneer je geslaagd bent, krijg je een begeleiderspas en mag je autorijden met een begeleider naast je. Dus rijbewijs halen en met de auto Harderwijk verkennen, dat kan al voor je 18 bent!

Rijles

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor je rijbewijs B!

Meer Informatie.

Theorie

Vanaf je 16e mag je beginnen met je theorie. Ben jij er klaar voor?

Meer Informatie.

Rijles op maat met een pakket

Bij Autorijschool Ron haal je een rijbewijs in jouw eigen tempo. Daarom kan iedereen in Harderwijk voor rijles bij ons terecht. Wij hebben verschillende pakketten voor een mooie prijs waarvoor je in termijnen mag betalen. Dus of je nu weinig rijlessen nodig hebt of juist wat meer, onze rijschool heeft een pakket dat bij jou past. Bovendien zit het praktijk examen voor het rijbewijs al bij de prijs inbegrepen. Hierdoor blijven voor jou de kosten laag. Je kan er zelfs voor kiezen om ook een tussentijdse toets in het pakket op te nemen.

Wil jij zeker weten dat je met ons pakket je rijbewijs haalt? Kies dan voor ons pakket ‘Gegarandeerd Je Rijbewijs’. Hierbij krijg je onbeperkt rijlessen en examens totdat jij je rijbewijs op zak hebt. Je rijbewijs halen met een spoedcursus autorijden kan ook bij Autorijschool Ron.

De fijnste rijschool in de buurt van Harderwijk

Je rijbewijs halen is leuk, zeker bij Autorijschool Ron! Tijdens onze rijles is er een relaxte sfeer in de auto. Een rijles kan in het begin best spannend zijn, daarom vinden wij het belangrijk dat jij je snel op je gemak voelt in de auto. Bij Autorijschool Ron zorgen we er dan ook voor dat je altijd rijles krijgt van dezelfde instructeur. Al onze instructeurs zijn gespecialiseerd in rijles voor het rijbewijs B. Ze weten dus stuk voor stuk wat ze doen. En ze kennen Harderwijk en omgeving op hun duimpje. Toch heeft iedereen een eigen manier van uitleggen. Daarom vinden we het bij Rijschool Ron belangrijk dat je steeds rijles krijgt van dezelfde persoon. Zo wen je aan elkaar en bouw je tijdens de rijles een vertrouwensband op. Want hoe sneller jij je vertrouwd voelt achter het stuur, hoe sneller jij je rijbewijs haalt. Om jou extra te helpen, hebben we naast rijles ook een eigen kanaal op YouTube en plaatsen we leuke filmpjes op Facebook. Op deze manier verken jij ook digitaal de belangrijkste punten in de buurt van Harderwijk. Deze extra service van onze rijschool is ook nog eens helemaal gratis!

Pakketten

 • Actiepakket 1

  • Eerste 10 lessen

   

 • Pakket 28 lessen

  • Gratis proefles
  • 28 rijlessen
  • Tussentijdse toets
  • Theorie online pakket
  • Praktijkexamen
 • Algemene prijzen

  • Losse les €57,- (60 min)
  • Tussentijdse toets €190,-
  • Praktijkexamen €265,-
  • Theorie reserveren €55,-
  • USB stick examentraining €27,-
  • Online internet training €59,-
  • Theorieboek €35,-
  • Bnor examen €315,-
  • Faalangst examen €315,-

Plan nu je gratis proefles bij Autorijschool Ron

De eerste rijles krijg je gratis bij een pakket van Autorijschool Ron. Al onze pakketten voor het halen van je rijbewijs zijn scherp geprijsd. Samen kijken wij welk pakket het beste bij jou past. Zo krijg je bij onze rijschool rijles op maat. Heb je nog vragen of wil je een eerste rijles plannen? Neem dan contact op via info@autorijschoolron.nl of bel naar 038-3374078. Het contactformulier op onze website invullen, mag ook. Dan krijg je zo snel mogelijk een reactie van ons. Voor het halen van je rijbewijs ga je naar Autorijschool Ron, de leukste rijschool vlakbij Harderwijk!

Pakket aanvragen

  (©) 2023 Autorijschool Ron Alle rechten voorbehouden.

  Algemene voorwaarden Privacybeleid Sitemap Beoordeling door klanten: 4,9 / 5 | 17 beoordelingen